Het plakkerige en stinkende plantje!

Het plakkerige en stinkende plantje!

dinsdag 1 september 2009

Start van het paradijs

Vandaag, vanavond, tijdgevonden om mijn gmail adres aan te maken en mijn blog te beginnen. Natuurlijk roept de titel, Aartsparadijs, al vragen op bij de lezer. Je kunt je er alles bij voorstellen en ook zelf invullen. Wat is jouw paradijs? Deze Aart zal je komende weken in zijn paradijs toelaten.

7 opmerkingen:

  1. Ben benieuwd naar de vormgeving, kaders en randvoorwaarden van je paradijs. Het begin is er Aart. greetz Rodney

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je moest je blognaam wel even uitleggen, maar een leuke woordspeling zo..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hee, zo moet de cursus wel leuk worden. Het aarts paradijs. Zo had ik er nog niet tegenaan gekeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Best teamlid,

    ding 4 en 5 kunnen worden gedaan. Kijk op de 23politiedingen site voor meer informatie over de RSS feeds. Dat is wat je gaat doen tijdens ding 4 en 5. RSS kan je een hoop tijd schelen en je scant veel informatie. Een waardevolle toevoeging. Neem daarnaast ook de tijd en de moeite om je eigen blog te vervolmaken en om op de blogs van je mede-teamleden te reageren. Interactief is 1 van de sleutelwoorden van 2.0. Je kan zelfs een 'poll' op je blog plaatsen om zo reacties te peilen.

    Jullie allerliefste teamcaptain, R.

    KEEP ON BLOGGING!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beste Aart,

    het is nogal rustig op je blog. Ik zou je willen aansporen om toch aan de slag te gaan anders ga je teveel van de 23dingen missen en kan je de cursus niet voltooien. Mocht je er moeite mee hebben, laat het me dan weten hoe ik je kan ondersteunen.

    Greetz,
    je teamcaptain

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nu tijd voor ding 6,7 en 8. Online fotoalbums. Als je er nog geen een hebt gebruik dan flickr conform de cursus. Ikzelf was al actief op Picasa. Succes met de ontdekking van weer meer nieuwe dingen. Binnekort zal er ook een meeting zijn van ons 23 dingen team, deze wordt ingepland.

    Greetz, je teamcaptain xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Druk, druk druk Aart, toch zou het leuk zijn je een beetje te kunnen volgen. Ik heb ontdekt dat het elke dag inderdaad even werk is, maar wel leuk om te doen.

    BeantwoordenVerwijderen